Звітно-виборна конференція ВГО Українська бібліотечна асоціація

Шановні колеги !

У листопаді цього року відбудеться звітно-виборна конференція ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Шукаємо лідерів, активних членів(кинь) Української бібліотечної асоціації, які готові взяти на себе відповідальність, увійти в оновлену Президію 2024-2027 рр. і сприяти розвитку та розбудові бібліотечної справи в Україні.

 Якщо ви відчуваєте в собі сили, бажання, енергію, якщо маєте оригінальні ідеї – подавайте свої кандидатури до складу Президії!

Якщо серед ваших колег є активні, небайдужі фахівці, які прагнуть більшого – рекомендуйте їх до складу оновленої Президії Української бібліотечної асоціації!

Кандидатом(кою) для обрання членом(кинею) Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація може бути:

  • громадянин(нка) України,
  • дійсний(а) член(киня) ВГО Українська бібліотечна асоціація,
  • з досвідом участі в роботі ВГО Українська бібліотечна асоціація та/або активної взаємодії з Асоціацією (реалізація спільних проєктів, співорганізація заходів і форумів тощо) у період з 2019 року.
  • бібліотекар(ка) або особа, яка пов’язана з бібліотечною справою чи сприяє розвитку бібліотечної галузі, що підтверджується рекомендаціями бібліотечної спільноти – від члена чинної Президії, від регіонального відділення, секції або офіційного партнера ВГО Українська бібліотечна асоціація.
  • з успішним досвідом бібліотечного або проєктного менеджменту не менше 1 року.

Порядок подання кандидатів до складу Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація

  1.  Для подання кандидата(тки) для обрання членом(кинею) Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація необхідно подати до Виконавчого офісу такі документи:
  • мотиваційний лист у довільній формі, в якому буде представлено ваш досвід активного членства в Українській бібліотечній асоціації, бібліотечного або проєктного менеджменту, бачення вашої діяльності для розвитку Асоціації в ролі члена(кині) Президії. Обсяг- до 2 аркушів А4;
  • рекомендаційний лист від дійсного члена(кині) Президії, регіонального відділення, секції або офіційного партнера ВГО Українська бібліотечна асоціація;
  • анкету кандидата(тки) для обрання членом(кинею) Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація за формою;
  • коротку біографію;
  • фото (для представлення на порталі та Фейсбук-сторінці Української бібліотечної асоціації);
  • згоду на оброблення персональних даних та представлення наданих документів в інтернеті за формою.
  1. Усі документи, крім рекомендаційного листа, мають бути датовані та підписані кандидатом. Рекомендаційний лист має бути датований та підписаний особою, яка рекомендує.
  2. Електронні копії документів у форматі pdf надсилати на офіційну електронну адресу ВГО Українська бібліотечна асоціація info@ula.org.ua до 1 вересня 2024 року. Тема листа: Вибори Президії 2024.
  3. Оригінали документів надсилати не пізніше 1 вересня 2024 року Укрпоштою на адресу: ВГО Українська бібліотечна асоціація, а/с 62, м. Київ, 03057.

Замість оригіналів документів можуть бути надіслані електронні документи, завірені цифровими підписами кандидата та особи, яка рекомендує, відповідно.

  1. Відбір кандидатів перед поданням для обрання до Президії на звітно-виборній конференції ВГО Українська бібліотечна асоціація здійснює Експертна рада. Відбір здійснюється відповідно до критеріїв, вказаних вище.
  2. Інформація про кандидатів, які будуть представлені для обрання до Президії на звітно-виборній конференції ВГО Українська бібліотечна асоціація, та надані ними документи будуть розміщені для ознайомлення на вебпорталі ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Обрання Президента та членів Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація

  • Обрання Президента та членів Президії відбудеться на звітно-виборній конференції ВГО Українська бібліотечна асоціація у листопаді 2024 року відповідно до процедури, визначеної Статутом ВГО Українська бібліотечна асоціація, з поданих кандидатів.
  • Кандидат обов’язково має бути присутній на звітно-виборній конференції ВГО Українська бібліотечна асоціація, бути готовим аргументувати своє подання до складу Президії та відповідати на питання делегатів конференції.

Друзі! Від нас з вами залежить спроможність нашої професійної громадської організації впливати та державну політику та розвивати бібліотеки й бібліотечну справу в Україні.

З побажаннями натхнення та наснаги

Президія ВГО Українська бібліотечна асоціація

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)