Підвищення кваліфікації

“Ми навчаємось для того, щоб удосконалювати себе”

Конфуцій

   Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці професіонал будь-якого рівня і спеціалізації повинен постійно покращувати свої теоретичні знання, набувати і шліфувати вже отримані навички.

Високопрофесійні співробітники — це золотий запас будь-якої бібліотеки. Щоб запас не втрачав своєї цінності, його необхідно постійно розвивати і навчати.

Центр неперервної культурно-мистецької освіти  є знаним і авторитетним галузевим навчальним центром, де підвищили кваліфікацію десятки тисяч працівників культури (театрів, філармоній, бібліотек, музеїв, будинків культури, музичних шкіл, кіномереж) й успішно впроваджують набуті знання у практику своєї роботи.

На виконання Календарного плану підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів підприємств, установ і організацій галузі культури в Центрі неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв у 2023 році

З 4 по 29 вересня відбудуться заняття:

 для посадових осіб органів державної виконавчої влади і місцевого самоврядування (з питань культури та мистецтва), керівників і працівників закладів культури і мистецтва, керівників і педагогічних працівників закладів мистецької освіти.
Тематика навчання: культурно-мистецькі практики як інструмент відновлення ментального здоров’я нації: вітчизняний та європейський досвід
Заняття відбудуться дистанційно, з використанням платформи ZOOM.
Реєстрація за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd4Dw6uN2nvwE…/viewform

 для керівників структурних підрозділів закладів культури, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням відвідувачів.
Тематика навчання: політика безбар’єрності та недискримінації : як забезпечити вимоги безбар’єрності у власному закладі культури
Реєстрація за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScnex9aAL3eVD…/viewform

  Центр неперервної культурно-мистецької освіти запрошує до участі у навчанні усіх, кого цікавить ця тематика, що пропонується вперше! Вас очікують змістовні лекційні та практичні заняття, інноваційні та практично-орієнтовані тренінги.

Джерело: Центр неперервної культурно-мистецької освіти НАКККіМ 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)