Опубліковано посібник “Центри культурних послуг в територіальній громаді”

Опубліковано посібник  «Центр культурних послуг в територіальній громаді».
Посібник є одним з результатів проекту «Центри культурних послуг, як інструмент згуртованості громади», який реалізовувався ГО «Товариство дослідників України» за ініціативи та співпраці Міністерства культури та інформаційної політики України та фінансової підтримки Швейцарії, що надавалась через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC).

Отримані матеріали від експертів проекту, підготовлені у тісній співпраці з громадами-учасницями проекту. Посібник окрім рекомендацій щодо процесу створення ЦКП, містить приклади документів, необхідні для функціонування ЦКП, зразки універсальних архітектурних моделей ЦКП, форми збору інформації, деталізовані алгоритми вибору варіантів змістовного наповнення ЦКП тощо, а також рекомендації щодо створення бренду ЦКП та багато інших корисних матеріалів.

Включає 9 розділів:

1 КОНЦЕПЦІЯ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРНИХ ПОСЛУГ

2 ІСТОРИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ СТВОРЕННЯ ЦЕНТРІВ КУЛЬТУРНИХ ПОСЛУГ

3 ЗАКОНОДАВЧІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ  АСПЕКТИ ФУНКЦІОНУВАННЯ Центрів культурних послуг

4 МОДЕЛІ Центру культурних послуг

5 БІЗНЕС-МОДЕЛЬ  ТА ФІНАНСУВАННЯ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРНИХ ПОСЛУГ

6 БРЕНДУВАННЯ Центру культурних послу

7 АЛГОРИТМ СТВОРЕННЯ Центру культурних послуг В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ

8 ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ І ТЕРМІНИ

9 ДОДАТКИ

Думки, позиції та матеріали, викладені у Посібнику, мають рекомендаційний характер та не є офіційним роз’ясненням Міністерства культури та інформаційної політики України. Наведені в посібнику зразки документів не є нормативно-правовими актами.
Наведена в посібнику інформація та матеріали є вільними для копіювання, перевидання й розповсюдження, якщо вони здійснюються безоплатно для кінцевого споживача та якщо при такому копіюванні, перевиданні й розповсюдженні є обов’язкове посилання на авторів і суб’єктів майнового
права на цю інформацію та розробки.

Сам посібник тут:  https://mkip.gov.ua/news/7463.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)