УВАГА ! Міністерство культури та інформаційної політики України пропонує до громадського обговорення проект Методики розрахунку собівартості базового набору культурних послуг»

Міністерство культури та інформаційної політики України пропонує до громадського обговорення проект Методики розрахунку собівартості базового набору культурних послуг» .

Проект Методики розроблено на виконання частини другої статті 4-2 Закону України «Про культуру» задля сприяння ефективному плануванню видатків з місцевих бюджетів для фінансування надання населенню культурних послуг, які включені до базового набору та надаються комунальними закладами культури або закладами освіти у сфері культури.

Зауваження і пропозиції до проекту Методики приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до 26 липня 2022 року включно в письмовому та/або електронному вигляді на адресу Міністерства культури та інформаційної політики України: м. Київ, вул. І. Франка, 19 або на електронну пошту dgspei.mcu@gmail.com.

Відповідальні особи за проведення консультацій стосовно проекту Методики: Кулініч Марина Тарасівна (керівник експертної групи з координації взаємодії з регіонами Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції) та Копил Олена Віталіївна (державний експерт експертної групи з координації взаємодії з регіонами Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції), тел. (044) 235-22-33, електронна пошта dgspei.mcu@gmail.com.

Результати консультацій з громадськістю будуть розміщені на офіційному веб-сайті МКІП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)