Можливості для справжнього взаємопізнання, взаємопроникнення у світ партнера, особистісного взаємозбагачення.

Конструктивне спілкування є одним з головних показників нашої професійної майстерності.

Найближчим часом відбудуться цікаві зустрічі. Не гаємо часу і реєструємось!

 Харківське обласне відділення УБА запрошує взяти участь у симпозіумі.

На запрошення Школи інформації Університету Сан-Хосе (SJSU iSchool), штат Каліфорнія, що займається підготовкою інформаційних фахівців, українські бібліотекарі підготували звіти про сучасний стан бібліотек, постраждалих від воєнних подій в Україні.

Вже завтра, 15 червня 2022 року, о 20-00 за київським часом починаємо.

Зареєструватись тут:  https://sjsu.zoom.us/webinar/register/WN_AKB68TBxRiSD7Eici3l56A

 Науково-методичний відділ Національної бібліотеки імені Ярослава Мудрого  у партнерстві з Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association   запрошують до онлайнового професійного спілкування українських бібліотекарів із шведськими колегами «Швеція ‒ Україна: співпраця у воєнний час».

Як бібліотеки допомагають адаптуватися українцям у своїх країнах? Як можна провести цікаво дозвілля у бібліотеці громади, коли в твоїй країні йде війна? Звідки книги українською мовою у бібліотеках Швеції? Про ці та інші питання говоритимемо на зустрічі із директором Публічної бібліотеки Мьйольбі (Швеція). Аня Фелтрейтер розповість про практики своєї бібліотеки та відповість на питання, що нас цікавлять.

Мьйольбі (швед. Mjölby) — містечко на півдні Швеції в комуні Естерйотланд. Адміністративний центр комуни ‒ Мьйольбі. Населення становить 13 507 мешканців (2018). У самому муніципалітеті проживає трохи більше 28 000 осіб і населення збільшується. Муніципалітет має три великих міста: Мьйольбі, Скеннінге та Манторп. Мьйольбі є найбільшим і центральним містом.

Де: Платформа ZOOM з прямою трансляцією на фейсбук-сторінку Української бібліотечної асоціації.

Коли: 17 червня, 11:00 за київським часом.

 Модератори:

Тетяна Богуш, членкиня Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація у 2018-2021 рр.,

Світлана Кравченко, членкиня Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація, зав. науково-методичного відділу НБУ імені Ярослава Мудрого,

Ярослава Сошинська, виконавча директорка ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Переклад з англійської: Крістіна Галустова, бібліотекарка Запорізької ОУНБ.

! Для участі у вебінарі на платформі ZOOM (кількість учасників ‒ 90), заповніть, будь ласка, форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdTxH4kaL1F7daJRu8wz_BEkBejdBk5vBXalDD40xrplGEWw/viewform

Фото заставки із сайту Державного Університету Телекомунікацій

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)