«Партнерство & Співпраця»

Молодіжна секція ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує взяти участь у V Міжнародному форумі молодих бібліотекарів Української бібліотечної асоціації, який пройде 22-23 квітня 2021 р. в онлайновому форматі.

Організатор Форуму: Молодіжна секція ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Тема Форуму – «Партнерство & Співпраця».

В єдності сила! Ефект синергії неможливо переоцінити, тому бібліотеки співпрацюють з бібліотеками, партнеряться з бізнесом та громадськими організаціями. Саме партнерство та співпраця у складний час відкривають нові можливості для бібліотек.

Поговоримо про це? Ти – молодий бібліотекар та бажаєш розширити зв’язки своєї бібліотеки або поділитись своїм успішним кейсом? Тоді не пропусти таку нагоду та реєструйся на участь у V Міжнародному форумі молодих бібліотекарів Української бібліотечної асоціації за формою.

Метою Форуму є зустріч молодих бібліотекарів для обговорення інноваційних напрямів діяльності. Це ‒ чудова можливість відкрити для себе нові перспективи у професії, обмінятись ідеями та результатами бібліотечних ініціатив, познайомитись з колегами з України та світу, налагодити нові партнерства. У програмі заходу ‒ доповіді, презентації успішних кейсів співпраці з різними організаціями, обговорення та дискусії, знайомства, мережування та неформальне спілкування.

Очікуємо цікаві кейси від колег з Німеччини, Словенії, Литви, Естонії, Румунії та України.

Робочі мови Форуму: українська, англійська.

P. S. Ми відкриті, тож раді вітати досвідчених членів ВГО Українська бібліотечна асоціація (віком від 35 років) на Форумі молодих! Не зволікайте та реєструйтесь за формою.

До зустрічі на Форумі молодих бібліотекарів Української бібліотечної асоціації!

До 10 квітня 2021 р. триває набір учасників Форуму із доповіддю. За результатами відбору організаційний комітет може включити Вашу доповідь в основну програму чи відхилити. Доповідачі, внесені в програму, не сплачують реєстраційний внесок. Повідомлення про включення (відхилення) доповіді в програму Форуму надійде на адресу особистої електронної пошти 10 квітня 2021 р.

Вимоги до доповіді: 15 хв. виступу + 5 хв. запитання, супровід виступу презентацією. Презентації будуть розміщені у спеціальному розділі на порталі ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Реєстрація для учасників відкрита до 15 квітня 2021 р. за покликанням.

Учасниками Форуму можуть бути дійсні індивідуальні члени або один представник від офіційного партнера Асоціації, які вчасно зареєструвались та сплатили реєстраційний внесок:

  • онлайнова участь молоді ВГО Українська бібліотечна асоціація (віком до 35 років включно) ‒ 150 грн., що включає послідовний переклад з англійської, сертифікат.
  • онлайнова участь членів / представників офіційних партнерів ВГО Українська бібліотечна асоціація (віком від 35 років) ‒ 200 грн., що включає послідовний переклад з англійської, сертифікат.

Форум в онлайновому форматі проходитиме на платформі Zoom.

Реквізити для сплатити реєстраційного внеску тут 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)