Апелюємо грамотно

«Об’єднуватися разом – початок, бути разом – прогрес, і працювати разом – успіх» .  Вислів  Генрі Форда пригадала, отримавши від Марченко Тетяни Миколаївни, зав. науково-методичного відділу Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва посилання на відеоконсультацію.
Інна Святна, радниця із місцевих фінансів та управління ULEAD Вінницького регіонального офісу детально та зрозуміло роз’яснює питання щодо фінансування закладів культури громади після перших виборів, їх підпорядкованісті та структуризації.
Вже через два тижні новоутвореним громадам доведеться приймати десятки важливих рішень.  У даній ситуації публічним бібліотекам, як ніколи, будуть важливі розуміння, діалог і підтримка від місцевого депутатського корпусу.
Ґрунтуючи співпрацю на взаємоповазі та взаємодопомозі – стимул рухатися законним шляхом.

Відеоконсультація Інни Святної про заклади культури

Як відбуватиметься фінансування закладів культури громади після перших виборів? Яка структура закладів та кому вони будуть підпорядковані? Ці питання для громад надважливі, адже після виборів доведеться приймати десятки важливих рішень, які потрібно продумати та розписати.Наша Інна Святна радниця із місцевих фінансів та управління ULEAD Вінницький регіональний офіс як завжди все детально та зрозуміло роз'яснює у черговій відеоконсультації.#ULEAD #культура #відеоконсультаціяULEAD Вінницький регіональний офіс ULEAD з Європою / ULEAD with Europe Vitaliy Shvets

Опубліковано ULEAD Вінницький регіональний офіс Неділя, 18 жовтня 2020 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)