Громадське обговорення проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу» (нова редакція)

Міністерство культури та інформаційної політики України ініціює громадське обговорення проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу» (нова редакція).
Проєкт акта розроблено у зв’язку з необхідністю впорядкування на законодавчому рівні бібліотечної сфери, приведення законодавства у відповідність до міжнародних стандартів та забезпечення громадян якісними бібліотечними послугами.
Зауваження і пропозиції до проєкту Закону приймаються від фізичних та юридичних осіб до 05 червня 2020 року в електронному вигляді на електронну адресу pritulakv90@gmail.com .
Пропозиції приймаються у формі порівняльної таблиці із змістом існуючої норми закону, редакції, запропонованої Міністерством та пропонованого формулювання чи зауваження і його обґрунтуванням.
Надані пропозиції та зауваження будуть розглянуті під час доопрацювання законопроєкту. Результати консультацій будуть розміщені на офіційному вебсайті МКІП.
Уповноважена особа за проведення консультацій щодо проєкту акта – державний експерт експертної групи з бібліотек та розвитку читання Директорату культури і мистецтв Міністерства культури та інформаційної політики України Притула Катерина Вікторівна +38 050 305 75 66.

Проєкт тут

20 травня відбудеться громадське обговорення проєкту ЗУ “Про внесення змін до Закону України “Про бібліотеки і бібліотечну справу”

20 травня 2020 року об 11.00 в форматі онлайн-конференції в рамках проведення громадського обговорення проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу» (нова редакція) Міністерство культури та інформаційної політики України проводить презентацію з метою роз’яснення ключових новел законопроєкту та відповіді на найпоширеніші запитання.
Захід відбудеться за попередньою реєстрацією.

До участі запрошуються представники громадськості, професійна спільнота, представники органів державної влади усіх рівнів та органів місцевого самоврядування.

Реєстрація триватиме до 19 травня 13.00 за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)