«Книга пам’яті російсько-української війни. Бібліотекарі»

Шановні колеги, друзі та всі небайдужі!

Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого ініціює проєкт «Книга пам’яті російсько-української війни. Бібліотекарі».

Війна, розпочата у 2014 році, принесла Україні багато страждань та втрат. Важливо зберегти національну пам’ять про ці трагічні події для майбутніх поколінь та розповісти усьому світові про злочини росіян.

Ми створюємо інформаційний ресурс «Книга пам’яті російсько-української війни. Бібліотекарі», що включатиме історії військових та цивільних осіб, які коли-небудь працювали в бібліотеках на різних посадах та загинули  внаслідок російської агресії.

Ми звертаємося до всіх, хто володіє необхідною інформацією, стати співтворцем Книги пам’яті. Будь ласка, напишіть історію про рідну Вам людину чи колегу за формою та надішліть на пошту method@nplu.org або method@ukr.net.

Ви також допоможете проєкту, розповівши про нього знайомим або розмістивши посилання з формою на своїх сторінках у соцмережах. Так більше людей дізнаються про ініціативу.

Сумна статистика війни – обірвані людські долі. Ми віримо, що спільними зусиллями зможемо зберегти пам’ять про кожного, хто працював у бібліотеках і чиє життя відібрали рашистські нелюди.

Просимо долучитися.

Контактна особа – Олена Зозуля, тел.: (063)0786302.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)