Немає Коментарів до

ЮНІСЕФ на сайті поділився історією успіху створення простору для розвитку дошкільнят у бібліотеці села Бортники, що на Львівщині.

Проєкт «Бібліотечна няня» запрацював у Бортниках у жовтні 2023 року та був орієнтований на внутрішньо переселених осіб та дітей позашкільного віку, які не потрапили у дошкільний заклад. Розлого про здобутки читайте ТУТ.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки співпраці між дитячим фондом ООН Unicef для кожної дитини та Львівською обласною військовою адміністрацією.

За сприяння фонду місцева бібліотека перетворилася на сучасний простір із зонами для ігор та проведення освітніх заходів.

Оновлені дитячі кімнати із пізнавальною літературою, забавками, пазлами, іграми та мультимедією так само радо вітали найменших відвідувачів у бібліотеках населених пунктів: с. Гранки-Кути, м. Стрий, с. Викоти, смт Славське, с. Тухля, с. Волосянка, м. Моршин, м. Дрогобич.

Варто до портфелю нової послуги взяти досвід колег. Із положенням про послугу «Бібліо-Няня» можна ознайомитись на сайті Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)