Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого запрошує

Долучайтеся до першого «БібліоРіздва».

Ми хочемо поділитися з суспільством розповіддю про втрати та досягнення бібліотек у непростому для України 2023 році, про сподівання і можливості.
У час найбільшого випробування для нашої держави і нації, підступної та злочинної агресії з боку росії, бібліотеки України стали не лише форпостом культурного опору, але й центром об’єднання громадян.
Тут знаходять підтримку, отримують відповіді на запитання, стимул до розвитку та особистісного зростання: від волонтерської, соціальної та гуманітарної допомоги, психологічної підтримки та прихистку, до особистісного  і професійного зростання, знаходження однодумців та зиску від життя.
До заходу доєднаються представники законодавчої та виконавчої гілок влади, директори національних, державних та регіональних бібліотек, громадські діячі. Зокрема, народний депутат України Євгенія Кравчук, т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв, президент Української бібліотечної асоціації Оксана Бруй, виконавчий директор Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Ігор Степурін.

Приєднуйтесь, щоб разом відзначити важливість бібліотек у житті України!

Подія відбудеться в форматі онлайн на платформах:

Тривалість заходу – 1 година.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)