Акція «Storys про вибір»

У вересні цього року науково-методичний відділ Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого у своєму фейсбук-пабліку провів акцію «Storys про вибір», що мала на меті дізнатись, які шляхи привели вас, шановні колеги, до бібліотекарства.
Завдяки участі в акції усі охочі змогли здійснити уявну мандрівку від себе сьогоднішніх до себе ще зовсім юних і пригадати, з чого почався їх шлях у бібліотечну професію, чи був це усвідомлений вибір ще зі старших класів школи або ж довелося спробувати себе в різних сферах, перш ніж зрозуміти, що бібліотекарство – це справа життя.
Ми дуже тішимося, що акція «Story про вибір» знайшла відгук серед бібліотекарів, і вдячні всім, хто написав та надіслав нам свою особисту історію про один із найважливіших виборів у житті.
Усі ці історії ми зібрали в збірку «34 Stories про вибір». Електронне видання адресовано бібліотечним фахівцям, користувачам бібліотек, працівникам закладів культури, освіти, студентам, а також учням загальноосвітніх шкіл, які нині обирають свою майбутню професію.
Також збірка доступна у електронній бібліотеці “Культура України”.
Головний бібліотекар НМВ
НБУ імені Ярослава Мудрого
Валентина Здановська
  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)