Інвестуємо в знання

До війни кожний з нас мав певні плани на майбутнє, амбіції та мрії Але широкомасштабне військове вторгнення ворога на територію нашої України змінило наші пріоритети. І це зрозуміло: коли гинуть люди, вибухають снаряди, ракети влучають у житлові будинки , ти думаєш лише про те, як вижити, зберегти дітей/онуків, перевезти себе та родину в безпечне місце, допомогти армії та країні в цілому. Зараз під час бойових дій і криз у пригоді навички виживання та самозбереження.

У той же час ми розуміємо, що війна не триватиме вічно. Ми віримо в перемогу життя над смертю, віримо у наші ЗСУ і нашу Перемогу!

Тож коли ти опиняєшся у безпеці, починаєш працювати то помимо (а інколи і проти) своєї волі й свідомості замислюєшся над майбутніми перспективами, у т.ч. перспективами власної професії…

Пропонуємо добірку безкоштовних освітніх можливостей, які допоможуть отримати сучасні знання і навички, самореалізуватись:

Аналіз даних в Google Analytics  від «Школи вебаналітики Андрія Осипова» — навчають готувати, аналізувати та сегментувати дані, створювати кастомні звіти.

Boosta Academy (https://www.instagram.com/p/CbXRn0lNqHX/) — онлайн-школа від IT-компанії Boosta  (https://happymonday.ua/company/boosta)пропонує усім охочим освоїти нову digital-професію на безкоштовних курсах. Обирайте один із чотирьох напрямів: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. Отримати доступ до будь-якого з цих курсів можна, заповнивши Google-форму .

ВУМ online  – курси про волонтерство, журналістику рішень, соціальні проєкти і т.д.

Кампстер  — інтерактивна платформа для навчання онлайн пропонує безкоштовний доступ до 22 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, вивчення мов, копірайтингу та ін.

Kiron  — платформа пропонує безкоштовні курси (https://kiron.ngo/en/) для українців, які переїхали до інших країн, та людей, які постраждали від війни. Для отримання доступу потрібно завантажити свій паспорт або документ, що підтверджує статус тимчасового захисту.

Projector Humanitarium  — соціогуманітарний факультет Projector Institute відкриває доступ до 12 відеокурсів про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу, рекламу тощо до перемоги України та на місяць після неї. Щоб отримати безкоштовний доступ, натискайте «придбати відеокурс», реєструйтеся, вказуйте в рядку «подарунковий код» промокод 0688-5072.

Prometheus  — ресурс з доступом до безкоштовних україномовних онлайн-курсів на різні теми

OPEN UNIVERSITY   — в Хельсінках надають можливість безкоштовного навчання українцям. Для цього треба обрати курс з каталогу та надіслати електронного листа на адресу avoin-yleinen@helsinki.fi  і ви отримаєте відповідь із інструкціями.

«Основи проєктного менеджменту»  — відеолекції від RedCamp про бізнес-моделі IT-проєктів, роботу в команді і т.д.

Creative Practice — доступ до всіх курсів веб та графічного дизайну. Зареєструватись на них можна за посиланням (https://cases.media/creativepractice).

Серія вебінарів  «Реальність без ілюзій» від УКУ — про кризове лідерство, життєстійкість, обмеженість ресурсів, дії бізнесу та HR-фахівців у нестабільний час тощо.

«Системне адміністрування та комунікації»  від PortaOne. Для зарахування на курс потрібно зареєструватись за посиланням, пройти вступне тестування і співбесіду. Є можливість продовжити роботу як стажери віддалено або з релокейтом в офіс до Словенії.

Увійти  — безкоштовне навчання програмуванню та відкриття світу ІТ.  Доступ до відео матеріалів та корисних статей. Заходьте в групу на ФБ  та отримайте усі матеріали  нового світу.

TacticMedAid () — курси першої домедичної допомоги за відеолекціями та через TacticMedAid_bot.

Засновниця проєкту «Вікно і олівці» Марина Попова допомагає кожному відкрити в собі художника у своєму Telegram-каналі .

«Найцінніший актив, який у вас є – це ви самі» ( Уорен Баффет)

Із сайту Рівненської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)