Відкритий діалог : “Публічні бібліотеки: вплив адміністративно-територіальної реформи на прийняття управлінських рішень”

Шановні колеги!
Адміністративна реформа триває і громадам доводиться приймати важливі рішення щодо фінансування та утримання установ культури. У такій ситуації публічним бібліотекам та їхнім працівникам, як ніколи, важливі розуміння, діалог і підтримка від місцевої влади, чітке усвідомлення своєї ролі і своїх прав, що у найближчому майбутньому допоможе уникнути певних непорозумінь та ускладнень під час процесів злиття, приєднання, поділу, виділення, перетворення бібліотек.
ВГО Українська бібліотечна асоціація, Асоціація об’єднаних територіальних громад та Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого запрошують бібліотечну спільноту та усіх зацікавлених на відкритий діалог “Публічні бібліотеки: вплив адміністративно-територіальної реформи на прийняття управлінських рішень”.

У програмі заходу:
•  Виступ представників Міністерства культури та інформаційної політики щодо реорганізації мережі публічних бібліотек.
•   Виступ модератора платформи «Молодь, спорт, культура» Асоціації ОТГ Сергія Семенюти про виклики у реорганізації комунальних закладів культури.
•   Виступ заступника генерального директора з наукової роботи НБУ ім. Ярослава Мудрого Наталії Розколупи «Актуальні питання в організації діяльності закладів культури на завершальному етапі децентралізації».
•    Вільний мікрофон – ви зможете задати свої запитання провідним фахівцям НБУ ім. Ярослава Мудрого та членам Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Захід відбудеться онлайн на платформі Zoom.
Дата: 28 грудня 2020 р. (понеділок)
Час: 14:00-15:30
Електронна реєстрація для участі у заході відкрита до 18.00 27 грудня 2020 р. за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)