Долучаймося, шановні!

      Немає Коментарів до Долучаймося, шановні!

Надійшли цікаві пропозиції, варті уваги, тож обираємо:

Ресурсний центр ГУРТ, Фундація Дарини Жолдак та Асоціація об’єднаних територіальних громад оголошують конкурс рецептів успіху. Організатори  очікують на історії від громад та бібліотек, де будуть описана позитивні зміни, яких вдалося досягнути у власних громадах . Найактивніші учасники отримають практичні посібники із розвитку громади та дитячі книги для місцевої бібліотеки, а також запрошення на тренінги, що сприятимуть розвиткові ОТГ.
Дедлайн – 4 грудня 2020 року.
Що потрібно зробити?
Написати історію у якій описати:

  • проблеми на яких ви зосереджуєтеся у громаді;
  • інструменти, які ви застосовували для вирішення цих проблем;
  • деталізуйте, як ви втілювали ідеї в життя та що вважаєте своїм найбільшим досягненням;
  • труднощі, з якими зіштовхуєтеся, та розкажіть на прикладах, як їх долаєте;
  • як реалізована вами ініціатива сприяє соціальній згуртованості чи змінам у громаді;
  • додайте коментарі – запишіть пряму мову/цитати членів громади, які відчули зміни на собі: вкажіть ім’я, прізвище (якщо коментатор не заперечує), рід занять людини, яка дала коментар.

Залиште свої контакти (ім’я, прізвище, e-mail, телефон), які можна опублікувати на порталі ГУРТ, аби зацікавлені особи змогли із вами сконтактувати.
Прикріпіть, будь ласка, у формі окремими файлами 3-5 якісних фотографій, які ілюструють вашу діяльність.

Джерело: портал ГУРТ

Оголошено конкурс на девіз Української бібліотечної асоціації 2021 року
Президія ВГО Українська бібліотечна асоціація оголошує конкурс на девіз Української бібліотечної асоціації 2021 р. Концепція девізу має відображати роль бібліотек у сучасному світі, сприяти розумінню суспільством і кожним громадянином значення бібліотек для сьогодення та майбутнього України.
Пропозиції на конкурс девізів (до 5 слів) просимо надсилати за формою   до 21 грудня 2020 р.

Конкурс мікрогрантів на реалізацію адвокаційних проєктів «DOCU ДІЄ»
Мережа кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA проводить конкурс найкращих ідей адвокаційних проєктів з використанням документального кіно. Дедлайн – 7 грудня 2020.
Переможці конкурсу отримають експертну та фінансову підтримку у розмірі 500-1000 євро в рамках проєкту «Мережа DOCU/CLUB – за реформи!»  за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду на підтримку демократії. Бюджет конкурсу на 2020-2021 рік – 35 000 євро.
Також переможці фінального етапу конкурсу вже реалізованих за підтримки DOCU/CLUB проєктів отримають можливість у вересні 2021 року відвідати Чехію для обміну досвідом із мережею кіноклубів фестивалю One World. 
Конкурс направлений на різноманітних учасників громадянського суспільства (некомерційні організації, благодійні фонди, навчальні заклади та інші) та громади, які завдяки реформі децентралізації можуть і хочуть більше впливати на рішення влади.
Детальніше ТУТ 

Вебінар «Захист тварин та довкілля в Україні: практичні поради»
Голова ГО «Єдина Планета» та координатор Кампанії ХутроOFF Павло Вишебаба розкаже як об’єднати однодумців та створити дієву громадську організацію, як поставити рекорд підписів під твоєю петицією та зареєструвати законопроєкт у Верховній Раді, а також ще багато цікавих і практичних порад з життя зоозахисників і екоактивістів в Україні.
Коли: 25 листопада о 16:00
Де: Zoom
Зареєструйтесь, щоб отримати запрошення до Zoom кімнати та не пропустити подію: https://forms.gle/tWf6BeMwvrTjqTHD6
Вебінар «Захист тварин та довкілля в Україні: практичні поради» відбувається в межах проєкту «Активація: культура мирних зібрань», який реалізує Платформа ТЮ за щирої підтримки американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото заставки з порталу ГУРТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)