Бібліотека – це не тільки читання…

Щоденно проактивна бібліотечна спільнота своєю діяльністю демонструє, що сучасна публічна бібліотека – це не лише простір для читання, отримання нових знань, навичок, професійного зростання цікавого дозвілля, спілкування, але й можливість отримати позитивні емоції, гарний настрій, зарядитись оптимізмом, отримати приємні враження від спілкування з професіоналами, друзями, однодумцями.

Про що я? Про спорт і танці в бібліотеці! Можливо когось такий підхід до функціоналу бібліотеки здивує, або навіть обурить, але я за використання певних вихідних понять маркетингу: потреба, бажання, попит = послуга.

У пості «Фітнес-бібліотека: Читати стали більше» (за вересень 26, 2019) ми повідомляли про фітнес-зал у частині приміщення бібліотеки Моринської ОТГ (Черкаська обл.).

Сьогодні пропонуємо ознайомитись із вдалим досвідом інших бібліотек.

А от так «бомбезно, активно, корисно, суперово» під  «Macarena» проходять оздоровчі фітнес заняття в Рокитнівській Центральній районній бібліотеці (Рівненська обл.):

«Оздоровчий фітнес у книгозбірні» 06.02.2020.

🎞Трошки фітнесу вам у стрічку «Оздоровчий фітнес» 06.02.2020. Вчорашнє заняття було просто БОМБЕЗНЕ💥, всі були активні, спортивні, розкуті👍. Кінець заняття просто 🔥, адже наш тренер Віка Єремейчук вчила нас танцювати💃 «Тверк», «Макарену»🤘. Так, що перегляд відео до кінця ОБОВЯЗКОВИЙ😉. Всім дякуємо за участь ви СУПЕРОВІ🦸‍♀️, Віка Єремейчук ти просто МОЛОДЧИНКА😍👍. З нами здорово, активно, корисно, суперово. ПРИЄДНУЙТЕСЬ :).

Опубліковано Рокитнівська Центральна Районна Бібліотека Пʼятниця, 7 лютого 2020 р.

Пригадайте, яка з форм мистецтв здатна об’єднати людей різних національностей, віри, віку, соціального стану ?  Звичайно, що це танець ! “У танці – саме життя”, – було точно підмічено ще давніми індійцями. І це не просто слова – саме танець може моментально наповнити тіло життєвою енергією, створити настрій і привнести в життя нові і дуже яскраві фарби.

Вік танцям не завада! З таким гаслом красиві, цікаві, елегантні пані та панове завітали на урок вальсу від Марії Власенко до Малинської ЦРБ (Житомирська обл.)  :

Опубліковано Tamara Kovalchuk Пʼятниця, 7 лютого 2020 р.

А це безоплатний майстер-клас з вальсу в бібліотеці-філії ім. В.Маяковського (ЦБС Дніпровсько району, м. Київ) від керівників ансамблю спортивного танцю «Матадор» Едуарда Абрашекова і Оксани Абрашекової :

Опубліковано Бібліотека Ім. В. Маяковського Середа, 25 грудня 2019 р.

Пропоную спробувати повторити, пригадавши перші танцювальні па !

Успіхів і вдалого впровадження нових послуг!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)