Гранти на мікропроєкти від посольства Федеративної Республіки Німеччини

Посольство Німеччини в Україні щороку надає підтримку обмеженій кількості  мікропроектів, які спрямовані на поліпшення умов життя вразливих верств населення. Йдеться про проекти, що реалізовуються протягом короткого терміну, як правило до трьох місяців. Дедлайн – 21 лютого 2020 року.

Важливе зауваження:

Організації/установи/спілки/неурядові організації з Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської та Запорізької областей подають заявки до Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина.

У 2019 році ми змогли надати сприяння вісьмом мікропроектам.

У співпраці з ініціативами громадянського суспільства та комунальними закладами, за умови надання ними власних суттєвих внесків, за минулі декілька місяців було, серед іншого, відремонтовано і переоснащено їдальні і кухні сільських шкіл, придбано терапевтичне і тренувальне обладнання для реабілітаційних центрів, проведено ремонт санвузлів і вікон у дитсадках і сільських школах, а також реконструйовано пральну кімнату міського притулку для громадян похилого віку.

Також і в 2020 році Посольство має намір підтримувати різні проекти шляхом надання часткового фінансування.

Заявки на отримання коштів можуть бути подані до 21 лютого 2020 року.

Докладнішу інформацію Ви знайдете тут: https://kiew.diplo.de/blob/2176936/fcd7425dd74bb5c13ae9ed563e1e622b/kleinskprojekte-merkblatt-data.pdf

Колеги, ви отримуєте можливість долучитись до національна кампанія з цифрової грамотності «Будь на часі!»

Джерело : Ресурсний Центр Гурт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)