Навчайтеся і будьте успішними!

В Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв здійснюється впровадження та використання сертифікатних програм навчання.
Сертифікатна програма – це спеціалізований навчальний курс , спрямований на отримання, оновлення та розширення знань, формування нових професійних компетентностей, засвоєння інноваційних технологій , форм і методів роботи у сучасних умовах.
Навчатися за сертифікатними програмами в Академії можуть студенти, викладачі, практики, інші зацікавлені особи.
Учасники навчання за сертифікатними програмами будуть вивчати кращий вітчизняний та світовий досвід в обраній галузі знань, організацію роботи та менеджмент, ознайомляться з новітніми досягненнями науки, практики та технологій.
Навчання за сертифікатними програмами – це чудова можливість підвищити свою кваліфікацію та рівень фахової підготовки, отримати спеціалізовані знання, що в умовах конкурсного та конкуретного середовища на ринку праці створить додаткові умови побудови успішної кар’єри.
Пропонуються програми:

  • трансформаційні процеси в культурі
  • менеджмент креативних індустрій
  • адвокаційна діяльність бібліотек
  • бібліотеки у системі забезпечення євроінтеграційних процесів України
  • візуальна мова рекламних комунікацій і т.п.

Сертифікатні програми – це нестандартний підхід до проведення занять, активні методи навчання, тренінги та майстер класи, розвивальні технологій, творчість, саморозвиток і реальні знання!

ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)