«Щоб були величні, як український хліб пшеничний!»

Історично склалося так, що Новий рік у нас відзначається двічі: 1 січня за новим, григоріанським календарем, і через два тижні – за старим, юліанським стилем.

Учора, майже по всій Україні, від Таврії до Гуцульщини, засівали, щедрували, водили Козу, Маланку …

Безліч новорічних дійств відбувалось і в публічних бібліотеках України. Щоб їх перерахувати, не вистачить дня, проте дуже хочеться подарувати всім колегам приємні почуття і емоції.

Сподіваємось, що зробить це на відмінно урочистий спів неперевершеного народного ансамблю «Барви України» під керівництвом Жанни та Юрія Бурчаків, який завітав до Бориспільської міської бібліотеки:

14 січня 2020 в Бориспільській міській бібліотеці лунав урочистий спів неперевершеного народного ансамблю «Барви України» під керівництвом Жанни та Юрія Бурчаків.Учасники співочого колективу засівали на щастя – на добро, співали щедрівок, ділилися добрими побажаннями щасливого нового року.Працівники та відвідувачі бібліотеки, яким пощастило стати глядачами фантастично енергетичного і красивого виступу «Барв України», отримали величезне задоволення, долучившись до народних традицій.

Опубліковано Жанною Кручиніною Вівторок, 14 січня 2020 р.

та маленькі посівальники, що завітали до бібліотеки-філії № 3 Херсонської ЦБС:

"Ходила містом коляда"

А до нас вранці на Василя завітали маленькі посівальники…

Опубліковано Херсонська ЦБС Бібліотека-філія 3 Вівторок, 14 січня 2020 р.

Віримо, що ці побажання сприятимуть «притягуванню»  позитивних подій у прийдешньому році, а  магнетична енергія оптимістичних думок  додасть щасливих моментів в особисте та професійне життя кожного з нас.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)