Всеукраїнська акція «Story про хобі»

Минулого року, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, ми провели всеукраїнську акцію «Story про вибір», в якій запропонували вам здійснити уявну мандрівку від себе сьогоднішніх до себе колишніх і пригадати, з чого почався саме ваш шлях у бібліотечну професію.
Ця акція знайшла відгук серед бібліотекарів і ми отримали чимало унікальних історій про один із найважливіших кроків у нашому житті – вибір професії. Усі розказані вами історії ми об’єднали в збірку есе «34 Stories про вибір», яка представлена в електронній бібліотеці «Культура України» https://elib.nlu.org.ua/view.html?&id=14284
Цьогоріч ми запрошуємо вас долучитись до всеукраїнської акції «Story про хобі».
Чому саме хобі? Бо якою б улюбленою не була наша робота, як би ми не віддавалися їй сповна, у багатьох з нас є те, що допомагає нам відновитися після напруженого дня, накопичити позитивну енергію для подальших звершень. Хобі – це наш особистий простір, острівок відносної стабільності в наш тяжкий час, наш антистрес, наш саморозвиток і експеримент. Хобі – це те, на що ми із величезним задоволенням витрачаємо кожну вільну хвилинку, а іноді місяці й роки. А ще кажуть, що хобі – обов’язкова складова формули щастя.
Погоджуєтесь? Тоді розкажіть про своє хобі, а ми опублікуємо вашу історію на нашій фейсбук-сторінці впродовж вересня і підсумуємо акцію в день нашого професійного свята – 30 вересня.
Писати багато не потрібно (кількість знаків у соцмережах обмежена) – максимум 1,5–2 сторінки (14 кегль, міжрядковий інтервал 1,5), інформація про посаду і місце роботи автора історії.
Бажано: 3–5 фото, що ілюструють ваше хобі. Можливо згадаєте, герої яких літературних творів мають теж саме хобі, що і у вас?
Свої  історії  надсилайте, будь ласка, на адресу planeta@nplu.org або на месенджер нашої сторінки .
Стартуємо 1 вересня!😊

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)