УБА: цифрова грамотність, ВПО, “історії успіху” 

Шановні колеги!

Звертаємось до бібліотек, які активно працюють зі своїми користувачами у напрямі цифрової грамотності. Деякі з ваших бібліотек також здійснюють навчання та методичну підтримку своїх колег із бібліотек вашого регіону.  

З 2020 року Українська бібліотечна асоціація активно співпрацює з Міністерством цифрової трансформації в напрямі підвищення рівня  в Україні. За ці кілька років близько 2000 бібліотек долучилися до Мережі хабів цифрової освіти та стали ключовими інституціями у цьому напрямі.

Як вам відомо 17 травня презентовано оновлену платформу Дія.Освіта, яка має розширені можливості та особливий акцент робить на освоєнні нових професій людьми, які втратили роботу внаслідок широкомасштабного вторгнення.

Наразі планується активна промоція платформи

Дія.Освіта, особливо для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). То ж звертаємось до вас за допомогою. 

Просимо поспілкуватися із вашими користувачами, особливо з ВПО. Шукаємо таких людей, хто втратив роботу та готовий включитися у створення відео-проєкту, протягом якого ця людина освоїть нову професію на платформі Дія.Освіта та працевлаштується.

Якщо серед користувачів Вашої бібліотеки знайдуться бажаючі, просимо контактувати з Оксаною Бруй електронною поштою 

oksana.bruy@gmail.com або телефоном +38 066 734 74 64 для уточнення подальших дій.

Принагідно також нагадуємо про важливість поширення “історій успіху” ваших користувачів та досвіду вашої бібліотеки, як Хабу цифрової освіти.

Ми вдячні всім бібліотекарям, які сьогодні активно працюють у напрямі цифрової освіти та допомагають українцям долати виклики російської агресії.

 

Українська бібліотечна асоціація
Комунікаційна менеджерка виконавчого офісу
Марія Сахарова
тел.: (067) 209-22-21
тел.: (044) 383-14-32
e-mail:

info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)