Мешканці Гніздичівської об’єднаної територіальної громади (Жидачівській р-н, Львівська обл.) доєдналися до проведення Всесвітнього флешмобу, присвяченого 203-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка

Флешмоб розпочався спільним виконанням Державного гімну України. Мешканці громади, учні та учителі Лівчицької ЗОШ І-ІІІ ст., працівники КЗ «Бібліотека – інформаційний центр інтелектуального та творчого розвитку Гніздичівської селищної ради» та КЗ «Центр культури та дозвілля» читали уривки із поетичних творів Т.Шевченка.

«Маємо надію, що вшанування пам’яті Т.Шевченка спільним виконанням його творів біля пам’ятника у с.Лівчиці стане доброю традицією для мешканців Гніздичівської ОТГ», – зазначила Оксана Зубрицька директор бібілотеки.

Довідка: у Гніздичівській ОТГ з 3 січня 2017 року функціонує Комунальний заклад «Бібіліотека – інформаційний центр інтелектуального та творчого розвитку Гніздичівської селищної ради», у складі якого працює 3 бібліотеки-філії (смт.Гніздичів, с.Лівчиці, с.Руда) та 2 пункти видачі літератури (смт.Гніздичів, с.Ганнівці).

Читайте більше тут: zik.ua  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)