Новорічна казка за склом

Грудень – місяць підсумків і сподівань. Ми гарячково намагаємось наздогнати те, що розпочали протягом року, пишемо звіти, складаємо плани. А новий рік вже так близенько, дає про себе знати зимовими святами – святих Ганни, Андрія, Катерини, Миколая… Новий рік та Різдво!

Нагадаємо про свято і заклопотаним перехожим. Можливо наші освітлені шибки змусять посміхнутися не тільки наших постійних палких прихильників, але й закличуть нових.

Давайте разом заглянемо у бібліотечні віконниці крізь роки.

Центральна бібліотека для дітей м.Луцьк (2014)

Кустовецька сільська бібліотека с. Кустівці (2018)

Бібліотека імені О.Донченка для дітей ЦБС Солом’янського району міста Києва (2018)

Тернопільська обласна бібліотека для дітей (2017)

 А от Павлоградська міська ЦБС (Дніпропетровська обл.) подбала і про вікна своїх читачів, і запрошує на  сімейну творчу виставку-конкурс «Зимова казка на моєму вікні».  Темою для  новорічного оздоблення можуть бути народні або авторські казки зимової тематики, новорічні чи різдвяні мотиви.

Прикрашати святково свої вікна намагаються багато колег. Ось декілька прикладів із просторів Інтернету.

«Сніг падає, а книги кличуть…»

Наші вікна  – це безкоштовна рекламна площа для бібліотечних послуг. Вони мають демонструвати дружелюбність до відвідувача, агітувати долучитися до читання, інтригувати можливостями бібліотеки.

Діліться своїми різдвяними ідеями, надихаймо один одного. Думати про майбутнє у позитивному дусі потрібно незважаючи на всі незгоди!

Креативності нам! Новий рік наближається невпинно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)