Маленькі дії приводять до великих справ

І знов про місце публічної бібліотеки у житті місцевої об’єднаної територіальної громади.
Обізнаність і власне бачення щодо ефективного використання ресурсів, що передбачає «знання своєї громади» та наявність ідей економічного розвитку, які можна втілити для підвищення якості життя на місцях продемонстрували сільські бібліотеки Великокопанівської сільської ОТГ (Херсонська обл.), взявши участь у відео конкурсі для громад: «Найкраща ідея економічного розвитку громади» та «Чи знаєш ти свою громаду».
Про конкурс:
Як ти бачиш свою громаду та її економічний розвиток? Проект USAID «Агросільрозвиток» в рамках реалізації Програми місцевого системного розвитку спільно з партнерами Фонд Східна Європа, ТОВ «БломІнфо Юкрейн», ГО ДЕСПРО та Київський економічний інститут запропонували представникам 79 громад-партнерів Програми місцевого системного розвитку віком від 16 до 25 років та випускникам старших класів закладів середньої освіти продемонструвати власну щоденну роботу по покращенню добробуту своєї громади.

Відео конкурс «Чи знаєш ти свою громаду» та «Найкраща ідея економічного розвитку громади» зосередив увагу на двох напрямках в трьох категоріях:
Напрямок: «Чи знаєш ти свою громаду»:

  1. Категорія: #ЗемляМоя
  2. Категорія: #ВідкрийМоюГромаду

Напрямок: «Найкраща ідея економічного розвитку громади»:

  1. Категорія: #РесурсиГромади

Сільські бібліотеки Великокопанівської громади  взяли участь у 2 категоріях. В межах конкурсу, категорія «Ресурси Громади» працівники бібліотек зняли коротке відео про те, як вони бачать економічний розвиток своєї громади:

Сільські бібліотеки Великокопанівської громади прийняли участь у ВІДЕО КОНКУРСІ ДЛЯ ГРОМАД: «НАЙКРАЩА ІДЕЯ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ» ТА «ЧИ ЗНАЄШ ТИ СВОЮ ГРОМАДУ» відео конкурс зосереджувався на двох напрямках в трьох категоріях:1. Категорія: #ЗемляМоя 2. Категорія: #ВідкрийМоюГромаду3. Категорія: #РесурсиГромади Бібліотеки взяли участь у 2 категоріях. В межах конкурсу, категорія «Ресурси Громади» працівники бібліотек зняли коротке відео про те, як ми бачимо економічний розвиток нашої громади.

Опубліковано Великокопанівською Бібліотекою Для Дітей Четвер, 4 квітня 2019 р.

На мою думку, бібліотеки яскраво продемонстрували не лише власні знання щодо своєї громади, але й бачення її подальшого розвитку.
Чи можуть такі дії надихати інших колег? Звичайно, так! Головне — не бути байдужими, не стояти осторонь, не боятися власних помилок і повсякчас робити маленькі чи великі дії …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)