На замітку молодим бібліотекарям

У вересні активних молодих людей запрошують здійснити навчальний візит до Польщі! «Молодіжна організація» спільно з польськими та українськими партнерами організовує освітньо-інтеграційні подорожі для молоді віком 16-18 та 18-24 років. Дедлайн – 12 серпня 2017 р.
Мета – створення нової комунікативної та діалогової платформи для активістів та активісток різних етнічних, культурних та соціальних категорій в обох країнах, залучення до діалогу внутрішньо переміщених осіб, правозахисників і правозахисниць із Донбасу і Криму, активістів та активісток старшого шкільного та студентського віку.
З 4 до 11 вересня проходитиме навчальний візит молоді (18-24 роки) до гірського селища Конінкі в межах проекту “Learning for understanding/Пізнання заради розуміння”. Проект націлений поглиблювати міжкультурний діалог, сприяти відкритим, толерантним відносинам між молоддю обох країн, досліджувати спільні корені, боротися з упередженнями та стереотипами – тими, що виникли в історичному процесі, а також тими, які формуються зараз. Навчання здійснюватиметься методами неформальної освіти, за допомогою дискусій, воркшопів, ігор, націлених на здобуття нових знань, вмінь та досвіду. Для учасників та учасниць – це можливість отримати комплексні знання про українсько-польські відносини: перебіг соціальних, культурних, економічних процесів.
Щоб взяти участь у навчальному візиті не пізніше 12 серпня  заповніть анкету за посиланням: goo.gl/FoieJC

Детальніше тут:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)