Всеукраїнський день Бібліотек! Вітаємо

Шановна бібліотечна спільното!

Третій рік поспіль ми зустрічаємо Всеукраїнський день бібліотек в умовах повномасштабного вторгнення, жорсткого протистояння добра і зла, демократії та авторитаризму, світла і темряви.

Попри бойові дії українські бібліотеки працюють злагоджено та ефективно. Надаючи бібліотечні послуги, вони є центрами волонтерської підтримки, надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, пунктами незламності, осередками де гуртуються всі жителі громад та роблять максимальний внесок у Перемогу!

Публічна бібліотека є важливою складовою культури, символом культурного опору. Хай кожна бібліотека і надалі залишається зберігачем нашої національної ідентичності. Хай кожна зруйнована бібліотека буде відновлена і запрацює на благо своєї громади!

Тож вітаючи всіх із Всеукраїнським Днем бібліотек, бажаємо нашим дорогим колегам мужності та стійкості у відстоюванні наших національних цінностей, невтомності та завзятості у здійсненні професійної, волонтерської діяльності, міцного здоров’я та мирного неба, неординарних ідей та успіхів в їхній реалізації!

А Бібліотекам – процвітання, цікавих проєктів, зацікавлених користувачів!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)