На Полтавщині створять освітньо-культурно-спортивний простір

Наприкінці листопада минулого року відбувся спільний форум Мінрегіонбуду та Міносвіти, на якому презентували новий проект – формування єдиного освітньо-культурно-спортивного простору. Серед 8-ми областей України, де втілюватиметься цей пілотний проект, є Полтавщина. Базою для реалізації обрано Омельницьку об’єднану територіальну громаду.

Про мету створення простору йшлося під час засідання круглого столу, який відбувся за сприяння обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, держпідприємств, установ і організацій спільно з Центром розвитку місцевого самоврядування.

Як зазначила Олександра Шереметьєва, Голова Омельницької ОТГ: «Цей проект дасть можливість комплексно розвивати територію. Але основне тут – не обмежена територія, а її наповнення. Тому на першому місці ми поставили дитячий садок, потім стадіон, між ними бібліотека, потім заклади культури, аграрні підприємства, медичні та туристичні заклади, школи й парки».

За інформацією “Новини Полтавщини”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)