Бібліотечна Україна в цифрах (2014-2015 рр.) / Статистичний збірник

Статистичний збірник “Бібліотечна Україна в цифрах” дає повну інформацію про національні, державні, обласні універсальні наукові, публічні бібліотеки 25 регіонів України за 2014-2015 рр. Інформацію подано на основі “Зведення річних звітів про діяльність бібліотек сфери управління Міністерства культури України” за 2014, 2015 роки, надісланих регіонами на адресу НПБУ.

За підсумками 2015 року в Україні функціонують 16 596 бібліотек сфери управління та впливу Міністерства культури України, які надають бібліотечні послуги 11 844,0 тис. осіб.

НПБУ та укладачі щорічника також висловлюють вдячність бібліотечним установам різних типів і форм власності за збирання, подання даних щодо своїх мереж, що дозволяє визначити реальний стан бібліотечного обслуговування населення України.

Даний збірник розрахований як на спеціалістів бібліотечної галузі, так і стане у добрій нагоді працівникам органів влади та управління.

Цього року збірник містить статистичні дані за 2015 р. про частину бібліотек Донецької та Луганської областей, що знаходяться на підпорядкованій Україні території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)