Всеукраїнський конкурс «Бібліотека + громада: разом до успіху!»

Прес-клуби бібліотек проєкту ПУЛЬС/IREX запрошують бібліотекарів ОТГ взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Бібліотека + громада: разом до успіху!» і розповісти власну історію успіху, яка пов’язана із співпрацею бібліотеки з мешканцями громади, громадськими активістами чи спілками, ЗМІ, органами місцевого самоврядування. В розповіді учасники мають приділити найбільшу увагу тому, як співпраця сприяла розвитку та добробуту громади.
За найкращими історіями буде розроблено професійний медіарепортаж, а автори – переможці конкурсу будуть запрошені на фінальний захід проєкту «ПУЛЬС».

Умови конкурсу:
1. Створити допис з історією успіху з зазначенням теми «Бібліотека + громада: разом до успіху!» на Facebook-сторінці бібліотеки (обсяг тексту – від 300 до 400 слів), додати світлини.
2. Тегнути  #USAID, #IREX, #АМУ, #PULSE, #ПУЛЬС, #Press_Club, #Прес_клуби_ПУЛЬС.
3. Зареєструвати свою заявку за лінком: https://forms.gle/RqDNJ2Y6qsi3H9SZ9.

Реєстрація триватиме до 17 квітня 2020 року.
Підсумки конкурсу будуть оголошені на Facebook-сторінці «МОЯ ГРОМАДА – МІЙ ДОБРОБУТ» 24 квітня 2020 року.

Довідка: Проект ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з IREX в Україні за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Проєкт покликаний підвищити обізнаність громадян та їхнє розуміння реформи місцевого самоврядування. Через залучення місцевих громадських організацій, бібліотек та ЗМІ проєкт інформує про суть реформи та підтримує заходи, що активно залучають громадян до співпраці з органами місцевого самоврядування.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Катерина Вірютіна, ментор проєкту ПУЛЬС/IREX
Тел.: 38(099)20-14-999
e-mail: virutinaxdnb@gmail.com
Анна Бондаренко, ментор проєкту ПУЛЬС/IREX
Тел.: 38(098)72-99-181
e-mail: biblioanetka@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)