Вчимось дистанційно

Найважливішим аспектом нашої комунікаційної стратегії із вами — бібліотеками  та бібліотекарями об’єднаної територіальної громади — є повага. Ви віддаєте свій професійний й особистий час, аби посприяти важливій справі — інформувати мешканців ОТГ про соціальну складову діяльності бібліотек, додану цінність, яку вони, бібліотеки, привносять у спроможність та сталий розвиток громади.

Якщо ви вирішили приєднатися до нашого блоґу, ми переконані, що у вас для цього є вагомі причини: принести користь своїй громаді, наприклад, або познайомитися з кращими прикладами організації бібліотечного обслуговування в інших громадах, або зайняти час чимось цікавим та значущим.

Ви вже спробували пройти деякі онлайн-курси на порталі програми «Culture Bridges», про яку ми писали раніше?

Сьогодні ми підготували наступну добірку цікавих ресурсів, які збагатять вас додатковими знаннями.

Довідка: Європейський Простір — веб-платформа підтримки громадянського суспільства України, що більше десяти років поспіль працює на підтримку проєвропейського поступу країни, надаючи інформаційний супровід, ресурсну базу, презентаційний майданчик для громадських організацій.

Мета — створення та поширення знань, можливостей, успішних історій, які б сприяли обміну досвідом, надавали експертний інформаційний супровід проєвропейським громадським організаціям, заохочували діалог та широке обговорення візій розвитку громадянського суспільства.

Пропонуємо вашій увазі онлайн-курси від Європейського Простору:

«Фінансовий менеджмент у грантових програмах» від Олександра Короба;

«Інформаційні кампанії» від Анастасії Нуржинської;

«Бренд-айдентика» від Олександра Трегуба;

«Основи копірайтингу» від Юлії Колесник.

Для кожного курсу підготовлено широкий перелік додаткових ресурсів, практичні презентації та toolkits. Також є опція прослухати подкасти усіх лекцій.

Існує така застаріла парадигма − модель дефіциту інформації, згідно з якою люди нібито не знають достатньо, тому їх потрібно більше інформувати. Проте ми переконані, що ви повинні мати причину, щоб долучитись до отримання необхідних знань.

«Потрібно зберігати відкритість до нового загалом, на рівні суспільства. Це те, що кожен може робити зі свого боку», − переконана Ірина Соловей, соціальна інноваторка, співзасновниця, керуюча партнерка та стратег громадської організації Garage Gang, співзасновниця «Спільнокошту», експертка з розвитку потенціалу Проекту ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)