Конкурс для об’єднаних територіальних громад

Представництво МОМ в Україні у рамках проекту Протидія торгівлі людьми в Україні (CTIP) за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) оголошує конкурс для об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Дедлайн – 30 листопада 2018 р.

Мета проекту: Просування соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення.

Завдання проекту:

Залучити широке коло членів громади (місцеву владу, представників різних професійних груп, включаючи представників місцевого бізнесу, громадських організацій та ін.) до участі в плануванні та імплементації проектів, спрямованих на поліпшення соціально-економічних умов життя в громаді у таких сферах як:

–          надання соціальних послуг для населення громади за місцем проживання;

–          розвиток молоді, громадського сектору, волонтерства, соціальних та громадських ініціатив;

–          поліпшення умов для розвитку малого та середнього бізнесу;

–          відновлення соціальної та комунальної інфраструктури у пріоритетних сферах таких як освіта,  охорона здоров’я, екологія, управління водними ресурсами тощо;

–          покращення управління житловим сектором, енергоефективності і місцевого економічного розвитку;

–          попередження неврегульованої трудової міграції та зниження ризиків торгівлі людьми шляхом створення нових робочих місць .

Запрошують взяти участь у конкурсі ті ОТГ, у яких:  

  • наявні ідеї та попередній план заходів, які б допомогли  згуртувати громаду навколо проекту, спрямованого на соціально-економічний розвиток громади;
  • є можливість реалізовувати проект на умовах співфінансування;
  • є ініціативна група, яка об’єднує усі верстви населення, включаючи місцеву владу, представників різних професійних груп, у тому числі представників місцевого бізнесу, громадських організацій, освіти, представників соціально уразливих груп, таких як внутрішньо переміщені особи, національні меншини, люди з особливими потребами та ін.

Максимальний розмір гранту на реалізацію проекту – до 20 000 доларів США.

 Детальніше тут: https://gurt.org.ua/news/grants/48969/bull/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)