Долучайтесь: програма ґрантів НВСЕ 2018-2019

Відкрито другий конкурс Програми ґрантів Harald Binder Cultural Enterprises на підтримку культурних, мистецьких та освітніх проектів. Заявки приймаються до 1 листопада 2018 року.
Сума ґранту становить від 500 до 5 000 € та покрити 70% від усього бюджету проекту.
Заявки приймаються від громадських, неурядових та неприбуткових організацій англійською мовою. Аплікаційн форма заповнюється онлайн на сайті НВСЕ
Обов’язковою є реалізація проекту з січня по листопада 2019 в Україні.
Крайній термін подачі проектів: 1 листопада 2018 р. (до 18:00 за київським часом).
Детальна інформація про критерії Програми та аплікаційна форма доступні на сайті: http://hbce.com.ua/our-grants/.
Конкурс відбувається вдруге. Переможцями першого добору HBCE Grant Program були такі проекти та організації зі всієї України: центр інноваційної освіти “Про.Світ”, громадська організація “Культурний проект”, міжнародний культурний форум “СлободаКульт”, міждисциплінарний центр дослідження сучасного мистецтва “Dream Project”, центр незалежного театру “Сцена 6”, освітній проект музичного навчання дітей та дорослих “Vedel School”, кіношкола “Wіz-Art”.
Harald Binder Cultural Enterprises (HBCE) заснована у 2015 році культурним підприємцем та меценатом Гаральдом Біндером, який більше 20-ти років провадить дослідницьку діяльність в Україні та є засновником Центр міської історії у Львові. В основі діяльності HBCE підтримка ініціатив, що сприяють сталому розвитку культури та освіти в Україні. Найбільшим проектом HBCE є створення сучасного міждисциплінарного мистецького простору Jam Factory Art Center на Підзамче, в індустріальному районі Львова.

Контакти: info@hbce.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)