У 2019 році тримай руку на ПУЛЬСі

Міжнародна організація IREX оголошує відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.

Довідка: Метою діяльності учасників проекту ПУЛЬС є сприяння інформуванню громадян щодо особливостей місцевого самоврядування, налагодження співпраці із місцевою владою та розробка дієвих підходів у залученні активних громадян до розвитку громад та прийняття рішень на місцях. Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Для кого: команди (партнерська громадська організація + бібліотека) з Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Київської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької Чернігівської областей, що входять до об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або перебувають у процесі становлення ОТГ.

Вітаються: заявки від команд, що були учасниками проекту ПУЛЬС у попередні роки.

У процесі реалізації проекту можете розраховуйте на:

  • 2-3 денний тренінг задля підвищення знань у сфері реформи місцевого самоврядування;
  • набір інформаційних матеріалів для використання під час проведення заходів та розповсюдження у громадах серед мешканців;
  • всебічну інформаційну підтримку (наповнення Facebook групи (IREX-PULSE), щотижневі дайджести новин, надіслані електронною поштою; візуалізація даних та інфографіка; вебінари на різні тематики);
  • грантову підтримку у розмірі до 10 000 грн. для кожної команди;
  • консультації спеціаліста з проведення соціологічних досліджень та аналізу даних;
  • консультації від профільних регіональних консультантів Асоціації міст України.

Дедлайн: 01 листопада 2018 року включно.

Форма заявки на участь знаходиться за посиланням goo.gl/XRfCdL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)