Стане у нагоді! Скористайтесь!

За сприяння Представництва ЮНІСЕФ в Україні експерти підготували посібник «Громада, дружня до дітей та молоді».
Навчальний посібник містить рекомендації для реалізації в містах та громадах України Ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Він базується на широкому колі інформаційних, аналітичних і методичних матеріалів. У посібнику наведено практичні настанови щодо імплементації Ініціативи відповідно до Меморандуму щодо впровадження в Україні програми «Громада, дружня до дітей та молоді», який було підписано 28 березня 2018 року партнерами Ініціативи.
Реалізація Ініціативи ґрунтується на інвестиціях у людський капітал, насамперед у дітей та молодь, з одночасним підтвердженням відданості захисту прав дитини та розвитку молоді в контексті децентралізації. Міста та об’єднані територіальні громади можуть долучитися до програми та розпочати роботу для отримання офіційного статусу ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» відповідно до методичних рекомендацій, викладених у цьому посібнику.
Публікація стане у пригоді урядовцям, працівникам органів місцевого самоврядування, керівникам і фахівцям центральних та місцевих органів виконавчої влади, співробітникам міжнародних організацій, науковцям, діячам громадських організацій, усім, кого цікавлять питання розвитку країни, спрямованого на покращення якості життя дітей та молоді.

Завантажити можна тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)