Колеги, скористайтесь своїм шансом!

Київський національний університет культури і мистецтв оголошує набір на старші курси для здобуття вищої бібліотечної освіти (за наявності документів про освіту молодшого спеціаліста  за фахом (на третій курс) або кваліфікованого робітника (на другий курс) за співбесідою без ЗНО.
Прийом документів – з 11 травня 2018 року.

Перелік документів для вступу у КНУКіМ: копія атестата або диплома, копія додатка до атестата або диплома, 4 кольорові фотокартки 3Х4см, копії паспорта, індентифікаційного коду, приписного свідоцтва (для юнаків) та оригінали зазначених документів для засвідчення.
Інформація за тел. (067) 185-52-42 Новальська Тетяна Василівна

У бібліотечній сфері  вища освіта – це можливість покращення власної освіченості, самореалізації  особистості та  певна сходинка до кар’єри.
Потенційний роботодавець розглядає диплом не тільки як гарантію отримання певних знань та підтвердження кваліфікації за спеціальністю, але і як результат цілеспрямованості здобувача, показник уміння працювати і досягати поставлених цілей. А ці якості для будь-якої спеціальності й на будь-якому робочому місці розцінюються як позитивні.
Можна довго розмірковувати, чи необхідна вища освіта саме вам, в конкретно обраній спеціальності, на даному тимчасовому відрізку і в контексті сучасної системи освіти. Але в більшості випадків, диплом про вищу освіту може виявитися тим “плюсом”, який, за інших рівних, дозволить вам завжди бути на півкроку попереду інших претендентів.
Скористайтесь цим шансом, адже  співбесіда – це не ЗНО!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)