«Корпус миру» розпочинає прийом заявок щодо співпраці

Шанс для громадських організацій та органів місцевого самоврядування покращити свою організаційну спроможність та роботу з громадою за сприяння американського волонтера. Заявки приймаються до 31 січня 2018 року.
Американське урядове агентство «Корпус миру США в Україні» оголошує конкурс з пошуку партнерів в рамках проекту «Розвиток громад».
Першим кроком є бажання української сторони приймати в себе на безоплатній основі американського волонтера, який би впродовж двох років надавав професійну допомогу в реалізації проектів, спрямованих на:

  • посилення громадянського суспільства;
  • сталий організаційний розвиток;
  • покращення економічних можливостей;
  • ефективне місцеве самоврядування (децентралізацію).
    Запросити до себе волонтера можуть громадські або благодійні організації, органи місцевого самоврядування (сільскі, селищні, міські, районні та обласні ради, ЦНАПи), державні установи (центри зайнятості, музеї, бібліотеки, національні парки), та комунальні установи (агенції економічсного або регіонального розвитку).Отримати більш детальну інформацію про проект, умови співпраці, а також анкети можна на офіційному сайті Корпусу миру США в Україні за посиланням: https://www.peacecorps.gov/ukraine/projects/
    Заповнені анкети мають бути надіслані керівнику проекту «Розвиток громад» Роману Олексенку на адресу roleksenko@peacecorps.gov не пізніше 31 січня 2018 р.
    Знайомство з потенційними партнерами, які вчасно надіслали анкети, розпочнеться в лютому і триватиме до вересня 2018 р. Група американських волонтерів з проекту «Розвиток громад» має приїхати до України у серпні 2018 р. Призначення або розподіл волонтерів заплановане на вересень 2018 р.Сама дворічна співпраця має розпочатися наприкінці жовтня 2018 року.
    Контакти:Роман Олексенко,керівник проекту
    +38 073-357-4419
  • roleksenko@peacecorps.gov

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)