Творчість бібліотекарів – реклама бібліотеки!

Свято селища – відповідальний захід для громадян, представників місцевої влади та закладів, які знаходяться  на його території. Як правило, це комплексний захід, який супроводжується урочистими зібраннями, народними гуляннями, виставками місцевих майстрів. Чимало зусиль для успішного здійснення таких проектів докладають публічні бібліотеки. Такий приклад отримали з Каланчацької ОТГ що на Херсонщині.

Бібліотека до свята організувала виставку наших народних умільців, з якими  співпрацює вже майже 10 років….

Твори зачарували односельців, а Голова ОТГ  всіх особисто привітав та вручив подяки.

Серед учасників вернісажу Красновська Інна Сергіївна  –  бібліотекар Каланчацької ЦБС – художниця – «Цвітиця».   

 Багато робіт Інни  Сергіївни  про ауру людини, або як говорить художниця, про її „Цвітицю”, що походить від чарівних слів „цвіт” і „птиця”. Це і є напрямком її творчості. Виставки її робіт були організовані в районі, в містах Києві та Херсоні.

Вдивляєшся в картини Інни Сергіївни і ніби потрапляєш у казковий, фантастичний світ любові, життєвої мудрості, незбагненої  краси.

Роботи  виконані аквареллю, пластиліном, рідше простим олівцем, все залежить  від настрою художниці. По відгуках глядачів, ці  дивні малюнки мають неабиякі  властивості заряджати  людей  сильною  позитивною  енергією, піднімають  настрій, їх хочеться бачити знов  і знову….

Інна  малює з  раннього  дитинства, каже, що ніби Всевишній водить її руками, і часто вона сама не знає наперед,  якою  вийде  картина, це загадка для неї самої. Тільки  душа відчуває в такі моменти  особливий  настрій, завжди  позитивний.  Двох  однакових картин ніколи  не виходить.

Інна Сергіївна народилась і виросла в м. Джанкой (АР Крим), там закінчила училище культури. А нещодавню закінчила ще й Херсонське училище культури за спеціальністю «Прикладне мистецтво».

Під час виставки Інна Красновська за власною ініціативою влаштувала боді – арт.

Матеріал підготувала
Надія ФЕДКЕВИЧ.
Директор Каланчацької ЦБС

Детальніше про захід можна дізнатися тут 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)